MLADŠÍ ŽIACI ZATIAĽ REMÍZOVÝMI KRÁĽMI

1.regionálna liga mladších žiakov odštartovala turnajom v Dubnici n/V. Naše na 90 percent úplne nové družstvo ju zahájilo dvoma nerozhodnými výsledkami, hoci oboch svojich súperov, Partizánske i Považskú jednotku, jasne prestrieľalo. Nie je však žiadny dôvod výsledky ani výkony spochybňovať, veď pre drvivú väčšinu hráčov to bola prvá majstrovská skúsenosť s „päťkovým“ florbalom. Sme presvedčení, že keď im súčasné nadšenie vydrží, ich výkonnosť bude stúpať a víťazstvá pribúdať.

FBK HARVARD PARTIZÁNSKE - 1.FBC TRENČÍN akadémia 2:2 (0:0,0:0,2:2)
1.kolo, 21.09.2024,Mestská športová hala Dubnica n/V
Rozhodovali: P.Riečický – Drga, vylúčení 1:0, presilovky 0:0, oslabenia 0:0, pomer striel 15:24
Priebeh: 26. T.Lím (S.Hudec) - 0:1, 29. G.Kováč (Kalnássy) - 1:2

Zostava: Vojtech (19. G.Mateják) - Sersen, A.Majdlen., Grofik, G.Kováč 1+0, Kalnássy 0+1, Seb.Hudec 0+1, D.Polhorský, T.Bojda, T.Lím 1+0, Bilanský, Svintsitsky, J.Halás, M.Timko, D.Minárik, Petrík. Tréneri: Šimon Hatala, Rastislav Timko

Družstvo súpera tvorili prevažne dobre stavané dievčatá, ťažko sme sa proti nim presadzovali, nedokázali sme to ani počas presilovky a tak prvé dve tretiny sa skončili bez gólov. V záverečnej časti sme šli síce dvakrát do vedenia, ale súper dokázal vždy gólovo odpovedať.


1.FBC TRENČÍN akadémia – POVAŽSKÁ JEDNOTKA 3:3 (0:0,3:2,0:1)
2.kolo, 21.09.2024,Mestská športová hala Dubnica n/V
Rozhodovali: P.Riečický – Drga, vylúčení 1:1 (Petrík), presilovky 0:0, oslabenia 1:1, pomer striel 27:10
Priebeh: 15. Hudec S. (Sersen M.) - 1:1, 20. Sersen M. (Minárik D.) - 2:2, 24. Hudec S. - 3:2

Zostava: G.Mateják (19. Vojtech) – G.Kováč, A.Majdlen, M.Timko, T.Lím, Kalnássy, Svintsitsky, D.Polhorský, Grofik, T.Bojda, Petrík, J.Halás, Bilanský, Sersen 1+1, D.Minárik 0+1, Seb.Hudec 2+0.

Tréneri: Šimon Hatala, Rastislav Timko

Družstvo z Považskej Bystrice urobilo oproti vlaňajšku veľký pokrok, čo vítame, pretože nám pribúda ďalší zdatný súper. Napriek tomu sa zápas odohrával jednoznačne v našej réžii, nedokázali sme sa však presadiť strelecky. Presilové hry výhodou neboli, oba tímy skórovali v oslabení.

Šimon HATALA, tréner: “Z našich úvodných ligových duelov mám zmiešané pocity. Som rád, že sa nám podarilo začleniť nových hráčov, ktorí k nám prišli počas leta a pred sezónou. Dokonca sa niektorí z nich už stihli aj presadiť, čo im určite pomôže v ďalšej práci. Myslím, že aj keď to je pre niektorých našich hráčov prvá sezóna v tejto kategórii, tak majú v sebe väčší potenciál, než ktorý ukázali v Dubnici. Budeme musieť popracovať na tom, aby ho vedeli ukázať aj v zápase na sto percent. Oba zápasy nám nastavili zrkadlo, na ktorých veciach musíme ešte viac zapracovať a ktoré nám fungujú. “