OBE PRÍPRAVKY SA ROZLÚČILI SO SEZÓNOU

Vo štvrtok 27. júna sa konala oficiálna rozlúčka s uplynulou sezónou pre kategórie mladšej a staršej prípravky. Odštartovala v tréningovej hale, kde sa takmer 60 zúčastnených hráčov, rodičov a trénerov zapojilo do spoločného zápasu. Trval viac ako dve hodiny a po jeho skončení sa všetci spoločne presunuli do Kubrice na Kyselku, kde absolvovali spoločnú opekačku. Na pamiatku po úspešne absolvovanej sezóne obdržal každý z hráčov pamätné tričko.

"Spoločným zápasom rodičov a detí a následne opekačkou sa so sezónou 23/24 rozlučili aj naši najmenší. Uplynulá sezóna ich mnohému naučila. Deti aj rodičia vytvorili vynikajúcu partiu a zažili spoločne niekoľko turnajov, kde sa utužovali priateľstvá. Poďakovaním a pamiatkou im budú aj tričká, ktoré sme pre nich pripravili. Všetkým ďakujeme za úžasnú sezónu a už teraz sa tešíme na novú." povedali na záver "3R" - tréner Rastislav Timko, vedúci družstiev Roman Mateják a Richard Vojtech.

O začiatku prípravy jednotlivých kategórii budeme vopred informovať prostredníctvom KISu. Ďakujeme, že ste s nami. # MY SME FLORBAL